Aksesuvarlar

Yealink CP860 IP konferans telefonu

Yealink konferans telefonu

Başta ses performansı olmak üzere çarpıcı özellikleri ile öne çıkan Yealink CP860 IP konferans telefonu özellikle küçük ve orta ölçekli toplantı odalarında gerçekleştirilen telekonferans görüşmeleri için şirketlerin en büyük yardımcısı olmaya aday.

Yealink konferans telefonu özellikleri
Elmas biçimli köşeli tasarımıyla, modern toplantı odalarının dekorasyonunun kusursuz bir parçası olan Yealink CP860 IP konferans telefonunun güçlü özellikleri, telekonferans görüşmelerinin en yüksek verimlilikle yapılmasına yardımcı oluyor. Ürünün Optima HD ses ve akustik yankı engelleme özellikleri sayesinde, konuşma kalitesi en üst seviyeye çıkıyor.

Üç mikrofon ile görüşme kayıt özelliği
Üç adet dahili mikrofon üç metrelik dairesel alanda ses yakalayabilirken, opsiyonel olarak sunulan kablolu harici mikrofonlarla konuşma alanı daha da genişletilebiliyor. Yealink CP860’ın hayatı kolaylaştıran en önemli özelliklerinden biri de görüşmelerin kaydedilmesine olanak sağlaması. İstenen telekonferans görüşmeleri USB portuna takılan harici diske kaydedilebiliyor.

Yealink CP860 IP konferans telefonu ürün bilgileri:
• Auto-Provision: FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, PnP
• TR69 ve SNMP ile yönetim
• Arka plan seslerini engelleme
• 5 Yönlü konferans
• 1000 Satır rehber
• XML ve LDAP Rehber entegrasyonu
• 192 x 64 piksel LCD grafik ekran

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir