Aksesuvarlar

Lenovo #5 iki ekranlı akıllı saat

Lenovo iki ekranlı akıllı saatLenovo tarafından ilk kez düzenlenen Lenovo Tech World teknoloji zirvesinde tanıtılan yeni Lenovo “#5 akıllı saat” konsepti kullanıcılara inovatif bir çözüm getiriyor. Lenovo #5 iki ekranlı ilk akıllı saat olma özelliği ile öne çıkıyor.

Lenovo #5 iki ekranlı akıllı saat
Akıllı Saatler kullanışlılığıyla ön plana çıkıyor. Ancak bu saatlerin küçük ekranları, anlık iletiler dışında bilgi akışını güçleştirmesine neden oluyor. Lenovo #5 akıllı saatin ikinci ekran ilk ekranın fiziksel boyutundan kaynaklanan sınırları ortadan kaldırıyor.

İkinci ekran ile 20 kat daha büyük görüntü
Optik yansıma kullanarak oluşturulan sanal görüntü ile kullanıcıların sanal ekranı, “ortalama bir saat kadranından 20 kat daha büyük” görmesini sağlanıyor. Böylece kullanıcılar bir haritayı dahi rahatlıkla inceleyebiliyor fotoğraf görüntüleyebiliyor ve rahatlıkla video izleyebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir