Aksesuvarlar

Logitech mekanik oyun klavyesi

Logitech mekanik oyun klavyesi

Logitech, oyun tutkunları için geliştirdiği yeni mekanik klavyesi Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard üstün dayanıklılığa ve akıllı aydınlatma sistemine de sahip.

Özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunan Logitech G910 mekanik klavyenin her bir tuşunun aydınlatması 16.8 milyon farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebiliyor.

oyun klavyesi

70 milyon tuş darbesine dayanıklı Orion Spark mekanik klavye diğer ürünlere kıyasla yoğun oyun oynamadan kaynaklanan aşınmaya karşı %40 daha uzun ömürlü. Karmaşık komutlara daha kolay ve hızlı erişmek için oyun kontrollerini ve macroları programlanabilir dokuz G tuşuna atayarak favori oyununuzu özelleştirebilirsiniz. Logitech Gaming Software kullanarak kolayca kurulabilen Orion Spark mekanik klavye maksimum uyumluluk için üç profil üzerinden 27 komuta kadar destekliyor.

Logitech Orion Spark mekanik oyun klavyesinin Amerika ve Avrupa’da Kasım 2014’ten itibaren 199.99 Euro tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir