Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy A3 fotoğrafları internette yayınlandı

Samsung’un, metal malzeme ağırlık yeni modeli Galaxy Alpha’nın ardından üzerinde çalıştığı söylenen benzer konseptteki üç yeni modelinden biri olan Samsung Galaxy A3 fotoğrafları internette yayınlandı.

Samsung Galaxy A3Samsung’un Galaxy Alpha konseptindeki yeni akıllı telefonlarının 2014 sonuna kadar piyasaya sunulması bekleniyor. Serinin yeni akıllı telefonlarının özellikleri hakkında çeşitli söylentiler duyuluyordu ve şimdi de bu telefonlardan giriş seviyesi Samsung Galaxy A3 ya da SM-A300 modeline ait olduğu düşünülen fotoğraflar yayınlandı.

Samsung Galaxy A3 özellikleri
Geçtiğimiz günlerde Galaxy A5 / SM-A500 modeli ile ilgili bazı resimler yayınlanmıştı. 4.5 inç büyüklüğünde 540 x 960 piksel çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy A3 akıllı telefonda 1.2 GHz gücünde dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 1GB RAM bellek, 8GB dahil hafıza, 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve 8 megapiksellik arka kamera ile Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi bulunacak.

Satış fiyatı hakkında herhangi bir bilginin bulunmadığı Galaxy A3 cep telefonunun önümüzdeki aylar içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir