Akıllı Telefonlar

Vertu Aster akıllı telefon

Lüks modeller üreten Vertu’nun son akıllı telefonu Vertu Aster devekuşu derisi gibi son derece özel malzemelerin kullanıldığı dış görünümü ve Snapdragon 801 işlemcisi ile dikkat çekiyor.

Vertu Aster akıllı telefon
Vertu Aster akıllı cep telefonu özellikleri
Android 4.4 işletim sistemine sahip olan Vertu Aster akıllı cep telefonunda 4.7 inç büyüklüğünde 1080p ekran, 5.1 inç büyüklüğünde 117 karat safir ekran katmanı, 2.3GHz dört çekirdek Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 13 megapiksellik Hasselblad arka kamera ve 2.1 megapiksellik ön kamera dikkat çeken özelliklerin başında geliyor.

64GB dahil bellek, stereo ön hoparlörler, NFC Yakın Saha İletişimi, Qi kablosuz şarj, LTE uyumu ve 2.275 mAh kapasiteli batarya özellileriyle donatılmış Vertu Aster akıllı telefon Titantum malzemeden unisex tasarıma sahip.

Vertu Aster
Vertu Aster fiyatı
Bu göz alıcı özelliklere sahip Vertu akıllı telefona sahip olmak isteyenler 9.000 USD’den başlayan miktarları gözden çıkarmaya hazır olmalı. Da derisi malzemeden siyah, mavi ve pembe renk seçenekleri ile 9.000 USD’den başlayan Vertu Aster akıllı telefon fiyatları yılan derisi malzemeden turuncu veya siyah renk seçenekleri ile 9.700 USD, devekuşu derisi malzemeden kahverengi ve mor renk seçenekleri ile de 10.300 USD seviyelerine çıkabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir