Yazıcılar

Canon Zoemini ile cebe sığan fotoğraf baskıları

Fotoğraf çeker çekmez anında baskısını alarak saklamayı kim istemez? Canon’un ufak ama bir o kadar da yetenekli fotoğraf baskı makinesi tam da bunun için tasarlandı. Cebe sığan boyutlarda tasarlanan fotoğraf baskı makinesi Zoemini; en özel anlarını çoğaltmayı ve paylaşmayı sevenler için harika bir alternatif.

ZINK (sıfır mürekkep) teknolojisine sahip Zoemini fotoğraf yazıcısı cebe sığabilen boyutu ve hafifliği ile dikkat çekiyor. Sadece 160 gram ağırlığında ve 118mm x 82mm x 19mm boyutlarında olan cep telefonu kompaktlığındaki Zoemini; Bluetooth aracılığıyla Canon Mini Print uygulamasına bağlanarak saniyeler içinde fotoğraf ve sosyal medya enstantanelerinin baskısını alabiliyor.

Retro selfie’lerden komik hayvan yüzü filtrelerine 10’dan fazla özgün kolaj şablona sahip uygulama sayesinde baskıları özelleştirme imkanı sunan Zoemini, Facebook ve Instagram başta olmak üzere sosyal medya profilleri için de göz alıcı kareler sunuyor.

Şık tasarımıyla da göz dolduran Zoemini’nin her zevke hitap eden Rose Gold/White, White/Silver ve Black/Slate Grey renk seçenekleri bulunuyor. Canon Zoemini’nin tavsiye edilen satış fiyatı 599 TL + KDV.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir