Aksesuvarlar

Yazı yazarken yüksek çözünürlüklü interaktif görüntüler sunan klavye

Bilgisayar ortamının vazgeçilmezi klavyeler, yıllardan bu yana çeşitli inovasyonlarla günümüze geldi: Mekanik tuşlar, suya dayanıklı, esnek tasarımlar, kablosuz bağlantı ve son dönemde de RGB ışıklandırmalı modeller. Ancak Finalmouse’un en son tasarımı Centerpiece klavye bu alanda en heyecan uyandırıcı tasarıma imza atıyor.

LDGS (Laminated DisplayCircuit Glass Stack) teknolojisine sahip olan Finalmouse Centerpiece klavye iki senelik AR-GE çalışmaları sonucu elde edilmiş bir ürün. Ürünün fotoğrafları çok açıklayıcı olmamakla beraber yayınlanan video görüntüler oldukça etkileyici. Şeffaf tuş takımının altındaki yüksek kaliteli görüntüler için Unreal Engine 5 kullanılmış. Finalmouse Centerpiece klavyeyi kullanırken tuşların altında yüzen balık görüntüleri oynayabiliyor ya da tuşlara baktıkça interaktif patlama efektleri görüntülenebiliyor.

Finalmouse Centerpiece mekanik klavyenin tuş sesleri de kendine özel tasarlanmış. Tuşlara basınca çıkan ses “yumuşak mermer yağmur damlaları” olarak tanımlanmış. Centerpiece klavyenin ışık görüntülerini gerçekleştirmek üzere kendi işlemci ve grafik işlemcisine sahip olduğu belirtiliyor. Bilgisayara USB-C kablo ile bağlanan Finalmouse Centerpiece mekanik klavye anodize edilmiş alüminyum gövdesi ile dikkat çekiyor.

Üretici firma Finalmouse ayrıca tasarımcıların kendi görsellerini yükleyerek kullanıma sunabilecekleri bir projeyi de planlıyor. Klavyede üç farklı tasarım tuşlarla devreye sokulabilecek ve kullanıcı dilediği zaman görsel değişikliğini kolayca gerçekleştirebilecek.

Finalmouse Centerpiece mekanik klavyenin 2023 başlarında 349 USD fiyatla satışa sunulması planlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir