Monitörler

Corsair Xeneon Flex bükülebilir oyun monitörü

Corsair’in yeni ürünü Xeneon Flex dünyanın ilk 45 inç bükülebilir OLED oyun monitörü olma özelliği taşıyor. İlk kez bu yılın ağustos ayında duyurusu yapılan monitör W-OLED teknolojisi, 21:9 görüntü oranı, 45 inç büyüklüğü, 240hz görüntüleme hızı ve bükülebilir olma özelliği ile oyunseverlerin rüyalarını süslemeye başlamıştı.

LG Display işbirliği ile geliştirilen Corsair Xeneon Flex oyun monitörü sınıfında yeni bir modeli temsil ediyor. Sinematik görüntü deneyimi sunan Corsair Xeneon Flex hem oyun ve hem de iş ortamı beklentilerine cevap veriyor. Ürün 1,500,000:1 kontrast oranı ile çarpıcı bir görüntü kalitesi vaat ediyor.

Oyun monitörlerine yeni bir standart getirme iddiası ile üretilen Corsair Xeneon Flex 240 Hz görüntü tazeleme hızı ile flu görüntülere son verirken kullanıcıların grafik kartlarından mümkün olan en yüksek kaliteyi elde etmelerine yardımcı oluyor.

3,440 x 1,440 çözünürlük sunan Xeneon Flex 45 WQHD240 OLED oyun monitörü Corsair internet sitesinde vergiler hariç 1999.99 USD fiyatla ön siparişe sunulmuş durumda. Ürün siparişlerinin ay sonuna doğru gönderilemeye başlanması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir