Akıllı Telefonlar

HTC Desire 510 dört çekirdekli cep telefonu

Dört çekirdekli LTE performansını geniş bir ekran ile birleştiren HTC Desire 510 akıllı telefon Qualcomm’un en yeni dört çekirdekli 1.2 GHz Snapdragon 410 işlemcisi ile pürüzsüz grafikler ve tarama sağlayarak hızlı ve zahmetsizce çoklu görevlendirmeye imkân veriyor.

HTC Desire 510
Hızla yüklediğiniz videoları 4.7 inç ölçülerinde büyük ekran ayrıcalığıyla izlemenize, dört çekirdekli işlemci gücüyle oyunların tadını çıkarmanıza, fotoğraf, video ve diğer paylaşımlarınızı anında yapabilmemize imkân veren HTC Desire 510 akıllı cep telefonunda HTC Sense özellikli Android 4.4 işletim sistemine yer verilmiş.

HTC Desire 510 özellikleri
8GB dahili bellek ve genişletilebilir microSD kart yuvasına sahip HTC Desire 510 Android telefonda tüm sevdiğiniz uygulama, oyun, müzik veya filmlerinizi saklayabilirsiniz.

Beyaz ve gri renklerinde temin edilebilen polikarbonat gövdeye sahip HTC Desire 510 akıllı telefona özel HTC Dot View kılıf da takılabiliyor. Kılıf kapalı haldeyken de çağrıları retro tarzda cevaplandırabiliyorsunuz.

Yeni HTC Desire 510 akıllı cep telefonu Ekim 2014’ten itibaren Türkiye’deki HTC satış noktalarından temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir