Televizyonlar

LG yeni 4K OLED TV’lerini CES 2015’te tanıttı

LG 4K OLED TV

Aralarında esnek, kavisli ve düz modellerin bulunduğu 55, 65 ve 77 inçlik ekran boyutlarına sahip LG’nin yedi farklı yeni 4K OLED TV modeli CES 2015 Fuarı’nda tanıttı.

LG’nin 2015’te tanıtığı tüm 4K OLED TV modelleri markanın geliştirdiği WRGB teknolojisine sahip. WRGB teknolojisi sayesinde LG 4K OLED TV’ler görüntülere beyaz alt piksel ekleyerek geliştirilmiş piksel yapısı ile hayat kadar gerçek renkler sunabiliyor.

4K OLED TVler

0,001ms maksimum tepkime süresiyle yeni LG OLED TV’ler, geleneksel LCD LED düz panel televizyonlardan 1,000 kat daha hızlı. LG OLED TV’ler, izleyici ekranın tam karşısında olmasa bile, birçok LCD LED TV’nin aksine geniş açı görüşü sayesinde olağan üstü izleme deneyimi yaşatıyor.

Art Slim tasarımlı yeni LG 4K OLED Televizyonlar
LG’nin Art Slim tasarım felsefesi, LG’nin televizyon tasarımlarında mümkün olduğunca en ince televizyonu yaratırken genel estetik sadeliği ve minimal yapıyı koruyor. Şeffaf alt kısmı televizyona akışkan bir yapı kazandırırken, ekran etrafındaki görsel karmaşayı azaltarak kusursuz izleme deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor.

LG OLED Televizyonlar

LG OLED TV’Ler ve Harman/Kardon ses kalitesi
Benzersiz görüntü kalitesi ve tasarımıyla 2015 yılının LG OLED TV’leri ses uzmanı Harman/Kardon iş ortaklığı ile geliştirilerek üstün ses özellikleriyle donatılmış. LG’nin tüm 2015 model 4K OLED TV’lerinde LG’nin tescilli akıllı TV platformu webOS 2.0 yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir