Televizyonlar

Samsung SUHD TV

Samsung SUHD TV

Samsung Electronics’n tanıttığı yenilikçi Samsung SUHD TV ürün serisi önceki ekranların kısıtlamalarını aşarak, şaşırtıcı bir kontrast, göz alıcı bir parlaklık ve muhteşem renklerden oluşan üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

Samsung SUHD TV ile gelen özellikler
Samsung SUHD TV’ler ilgi çekici birçok yeni özelliğe sahip. SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoru izleyicilere benzersiz bir televizyon izleme deneyimi vaat ederken, şık kavisli tasarımı daha gerçekçi bir televizyon izleme deneyimi sunuyor ve kullanıcılar, Tizen Smart TV fonksiyonları sayesinde en sevdikleri içeriklere daha kolay erişim olanağı buluyor.

SUHD TV

Yeni Samsung Smart TV’ler geleceği yeniden tanımlıyor
SUHD TV de dahil olmak üzere 2015’te piyasaya çıkacak yeni Samsung Smart TV’lerin tümü TV uygulamaları geliştirmeye yönelik web standardını destekleyen açık kaynaklı bir platform olan Tizen ile çalışıyor olacak. Tizen sayesinde Samsung’un yeni Smart TV platformu sadece pek çok yeni özelliğe sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda tüketicilere sezgisel erişim, daha entegre bir eğlence deneyimi ve her zamankinden daha da fazla içerik seçeneği sunacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir