Akıllı Telefonlar

Casper Via F2 dört kameralı akıllı telefon

Dört kamerasıyla dikkat çeken ve gerçek zamanlı bokeh moduyla başarılı fotoğraflara imza atan Casper Via F2 akıllı telefon satışa sunuluyor. Casper ürün ailesi VIA serisinin yeni üyesi Via F2 akıllı cep telefonu 6.0 inç Full LCD HD+ IPS çözünürlükte 18:9 görüntü oranlı ekrana ve dört kameraya sahip.

Casper Via F2 telefon özellikleri
Gücünü 8 çekirdekli 2.5 GHz saat hızında çalışan MediaTek Helio P25 işlemcisinden alan Via F2, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunuyor. Ön tarafta 20 ve 8 MP, arka tarafta ise 13 ve 5 MP olarak toplamda dört kamera sunan cihaz, her iki tarafla da Portre modunda fotoğraf çekebiliyor.

Casper Via F2 fiyatı
4000 mAh batarya taşıyan cihaz, parmak izi okuyucusu, Gorilla Glass 3 ekran teknolojisi ile korunan ekranı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Casper’ın yeni üyesi Via F2 cep telefonu 2.099 TL’den satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir