Akıllı Telefonlar

Acer Liquid Jade S 5 inç ekranlı Android cep telefonu

Acer’ın CES Fuarı öncesi tanıttığı Android işletim sistemli Acer Liquid Jade S akıllı telefon 5 inç büyüklüğünde ekrana, 64 bit işlemciye ve 4G LTE bağlantı desteğine sahip.

Acer Liquid Jade S

Acer Liquid Jade S özellikleri
Android sistemli Acer Liquid Jade S akıllı telefonun 13 megapiksel çözünürlüklü arka kamerası f/1.8 gibi etkileyici diyafram değeri sayesinde loş ışıklı ortamlarda daha hızlı çekim yapma imkanı veriyor. Telefonun 5 megapiksellik ön kamerası ise Acer’ın diğer modeli Acer Liquid Z410 gibi sesli komutlarla fotoğraf çekmeye olanak tanıyor.

Acer Liquid Jade S Android telefonda aynı zamanda kullanıcıların cihazlarını bilgisayarlarına kolaylıkla bağlanmalarını sağlayan AcerEXTEND teknolojisine de yer verilmiş. Bu teknoloji ekrandaki sanal klavyenin yetersiz ya da yavaş kaldığı durumlarda telefon sahiplerinin kişisel bilgisayarlarının fiziksel klavyesini kullanarak metin girişi yapmalarını ve yazmalarını sağlıyor.

Liquid Jade S

Acer Liquid Jade S fiyatı
Acer Liquid Jade S telefonun Andorid 4.4 işletim sistemi Android 5.0 Lollipop‘a yükseltilebiliyor. CES 2015 Fuarı‘nda sergilenecek olan Acer Liquid Jade S akıllı telefon 299 Euro fiyatla satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir