Akıllı Telefonlar

Lenovo VIBE Shot ikisi bir arada kameralı cep telefonu

Lenovo VIBE ShotLenovo, MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde fotoğraf çekim özellikleriyle öne çıkan yeni Lenovo VIBE Shot akıllı telefonu tanıttı. Mobilite özellikleriyle her anın yakalanmasına yardımcı olacak şekilde tasarlanan Lenovo VIBE Shot’da ikisi bir arada kamera ile yüksek performanslı akıllı telefon özellikleri bir araya geliyor.

VIBE ShotVIBE Shot tam özellikli kameraya sahip akıllı telefon
Lenovo VIBE Shot akıllı telefon yüksek yetenekli bir dijital kamera arayışında olan fotoğraf tutkunlarına kaliteli kamera ve yüksek hızı bir arada sunuyor. VIBE Shot, yüksek ve hızlı otomatik kızılötesi odağı ile de dikkat çekiyor. VIBE Shot aynı zamanda 8 MP selfie kamerasına sahip.

Lenovo VIBE Shot akıllı cep telefonu

Lenovo VIBE Shot cep telefonu özellikleri
Hem akıllı ön ayarlara hem de gelişmiş profesyonel ayarlara sahip kullanıcılar, bir tuşla iki ayar arasında kolayca geçiş yaparak kamerayı istedikleri gibi kullanabiliyorlar. Lenovo VIBE Shot akıllı telefon 5 inç FHD ekranı ve güçlü performansı ile dikkat çekiyor.

6 parça lens yerleştirilmiş 16MP arka kamerası ve düşük ışık sensörü ile loş ışıkta bile kaliteli fotoğraflar çekme imkanı veren Lenovo VIBE Shot akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon işlemci, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi, 32 GB dahili hafıza ve buna ek olarak müzik, film ve fotoğraf depolamak için 128 GB kapasiteye microSD hafıza kartı desteği bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir