Telefon Uygulamaları

Diyabet uygulaması

Türkiye’nin en kapsamlı diyabet uygulaması iddiası ile kullanıma sunulan yeni Diyabet’im ile hastalığın günlük yaşamda kontrolünü kolaylaştırmak hedefliyor.

Diyabet uygulaması

Diyabet’im uygulaması genel hastalık bilgilerinden diyabetle yaşamın ipuçlarına, kalori hesaplarından kişiselleştirilen yemek ve egzersiz önerilerine kadar pek çok alanda kişisel başvuru kaynağı olmayı amaçlıyor.

Diyabet’im cep telefonu uygulaması ayrıca insülin saklama koşullarından, iğne yapılacak bölgelere, kan şekeri takibinden egzersiz ve sağlık kontrollerine kadar diyabet hastalarının ihtiyaç duyacağı tüm bilgiye tek tuşla ulaşmalarına olanak sağlıyor.

Diyabet uygulaması, iOS tabanlı cihazlar için Apple Store’dan ve Android tabanlı cihazlar için Google Play’den “Diyabetim” adı ile aranarak indirilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir