Telefon Uygulamaları

Yeni Clio ile Facebook uygulaması otomobilinizde

Kullanıcılar yeni Clio ile birlikte araçlarından R-Link multimedya sistemi sayesinde Facebook uygulamasına güvenli olarak ulaşabiliyor.

Clio

Bu uygulama R-Link kullanıcısının güvenlik içinde tüm Facebook kontakları ile arkadaş listesi, beğenilen sayfalar vs. bağlantıda kalmasını sağlıyor. Yolda sürüş esnasında kullanıcılar text-to-speech yani sesli okuma fonksiyonu ile duvar yazılarını dinleyebiliyor, doğrudan araç içinden mesaj yazıp gönderebiliyor.

Yeni Clio

Yeni Clio ile ücretsiz Facebook uygulaması
Kullanıcının arkadaş listesinden birinin veya Facebook’ta kayıtlı bir adresin yakında olması veya yer bildirimi yapması durumunda; kullanıcı sadece navigasyon butonunu tıklayarak navigasyonu hedefe yönlendirebiliyor. Ayrıca uygulama ile kullanıcı Renault Facebook sayfasındaki en güncel haberleri de görüntüleyebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir