Akıllı Telefonlar

Acer Liquid Jade Z akıllı telefon

Acer Liquid Jade Z

Acer, Barcelona’da gerçekleşen WMC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde ödüllü tasarımıyla en hafif 5 inç LTE akıllı telefonu Liquid Jade’i tanıttı.

Acer Liquid Jade Z akıllı telefon, HD özelliğiyle ve IPS teknolojisiyle her açıdan görüntülenebilen, istenmeyen yansımaları azaltan Zero Air Gap teknolojisiyle okunabilen ve Corning Gorilla Glass 3 paneli ile korunan bir ekranı mevcut.

Liquid Jade Z

Acer Liquid Jade Z telefon özellikleri
Jade Z cep telefonunun ekranındaki özel Read Mode özelliği imaj işleme motorundan gelen mavi ışık emisyonunu ortadan kaldırarak gözleri koruyor. Yeni Acer Liquid Jade Z akıllı telefon 4G LTE bağlanabilirlik ve 64 bit dört çekirdekli Mediatek işlemci ile dünyanın hemen her yerinde hızlı tarama, görüntüleme ve indirme imkanı sunuyor.

13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera
F1.8 açıklığa sahip ses komutlu 13 MP arka kamerası sayesinde, az ışıklı ortamlar dahil olmak üzere her ortamda kusursuz fotoğraflar çekebilen Acer Liquid Jade Z’de bulunan F2.2 açıklığa sahip 5MP bir ön kamera da kullanıcıların en iyi selfieleri çekmelerini sağlıyor.

Ayrıca, Jade Z en iyi çekimler için bir dizi özel geliştirmeler içeriyor:
• Her şey daha parlak: Sensöre %20¹ daha fazla ışığın erişmesine izin veren F1.8 açıklık sayesinde, Bright Magic birden çok resmi tek bir çekime entegre edebiliyor
• Mükemmel selfie: En düşük aydınlatmalı koşullarda bile Bright Magic Selfie ve Surround ışık
• Poz kontrolü: Net çekimler için odaklamak ve pozu bağımsız olarak ayarlamak bir parmak ile

Acer Liquid Jade Z satış fiyatı
Zarif ve bütçe dostu bir akıllı telefon olan Acer Liquid Jade Z 7.9 mm kalınlıkta ve yalnızca 110 gram ağırlığında. Liquid Jade Z Mart ayından itibaren 199 Euro fiyatıyla satışa sunuluyor.

 

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir