Akıllı Telefonlar

HTC One M9 Hima cep telefonu özellikleri

HTCMWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nin kapılarını açmasına sayılı günler kala merakla beklenen cep telefonu modelleri ve sektörle ilgili detaylar belirleniyor. HTC’nin One (M8) modelinin devamı niteliğindeki HTC One M9 Hima akıllı telefonun teknik özellikleri de ortaya çıktı.

HTC One M9 Hima özellikleri
Henüz resmi olarak onaylanmamış olmasa da HTC One M9 teknik özellikleri @upleaks web sitesi tarafından yayınlandı. Yayınlanan bilgilere göre HTC One M9 Hima akıllı telefon dört tanesi 2.0 Ghz ve dört tanesi de 1.5 GHz gücünde Qualcomm Snapdragon 810 sekiz çekirdekli bir işlemciye, 3GB  DDR4 RAM beleğe, 5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana, 32 / 64GB dahili hafızaya, LTE Cat 6 bağlantıya ve Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi ile Sense 7.0 kullanıcı arayüzüne sahip olacak.

20 megapiksel UltraPixel kamera
Ana kamerasında 20.7 megapiksel UltraPixel seçeneğinin kullanıldığı HTC One M9 Hima akıllı telefonda serinin daha önceki modeline bakıldığında 4 megapiksellik UltraPixel ön kameranın kaldırılmış olması dikkat çekiyor. BoomSound stereo hoparlörlere ve Bluetooth 4.0 bağlantı ile microSD hafıza kartı yuvasına sahip olan HTC One M9 Hima cep telefon ihtiyacı olan enerjiyi de 2,840mAh kapasiteli bir pilden alıyor.

Mobil Dünya Kongresi – HTC One M9
HTC One M9 Hima akıllı telefonun Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nin açılış tarihinden bir gün önce 1 Mart tarihinde resmen duyurulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir