Tasarım Ürünler

Adventure Time Oyun Sihirbazı ile kendi oyununuzu yaratın

Adventure Time Oyun Sihirbazı

Cartoon Network, yeni ürünü Adventure Time Oyun Sihirbazı’nı duyurdu. App Store, Google Play ve Amazon’da bulunan bu yenilikçi ürün; oyuncuları kendi Adventure Time oyunlarını bir kalem ve kağıt ile çizmeleri konusunda teşvik ediyor.

Pixel Press capture teknolojisi oyun tasarımını mobil bir cihazda hayata geçirip oynatarak Adventure Time Oyun Sihirbazı’nın arkadaşlarla paylaşılmasını, diğer oyuncuların görmesi için çevrim içi olarak yayınlanmasını da sağlıyor.

Adventure Time Mobil Oyunları

Adventure Time mobil oyunları
Adventure Time mobil oyunları, geçmişte çok iyi sonuçlar yaratmış ve hem Kart Savaşları hem de Beemo App Store’da en çok indirilen birinci uygulama olmuştu. Adventure Time Oyun Sihirbazı, sevilen çizgi diziyi hayranlarının yaratıcılığıyla birleştirerek mobile pazarda tamamıyla özgün bir uygulama sunuyor.

Adventure Time Oyun Sihirbazı ile Beemo
Kullanıcının yarattığı seviyeler sihirli bir eskiz defteri ile Finn ve Jake’in tesadüfen karşılaştığı ve deftere çizilen herhangi bir şeyin canlandığını keşfettikleri bir öykünün parçası olurlar. Onlar da kendi maceralarını çizmeye başlarlar ve çizimlerinin gözlerinin önünde defter sayfalarında dolaşmasını izlerler ama öyküde sadece eğlence ve oyun yoktur, zira hain bir varlık eskiz defterinin sayfaları arasında pusuya yatmış beklemektedir.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir