Aksesuvarlar

Bilgisayar, tablet ve telefon ile kullanılabilen ilk klavye: Logitech K480

Logitech Bluetooth Multi Device Keyboard K480 ile tüm işletim sistemlerinde; bilgisayar, tablet ve telefonda aynı anda yazın.

Logitech K480 klavyeLogitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 klavye ile aynı anda bilgisayarınızda bir rapor yazarken o sırada Easy-Switch hareketiyle akıllı telefonunuza gelen bir mesaja cevap verebilir ve tabletinizden tweet atabilirsiniz. K480 klavye ister Windows, Mac veya Chrome OS bilgisayar kullanın, ister Android veya iOS tablet ya da akıllı telefon kullanın, Bluetooth ile aynı anda üç farklı cihaza bağlanabiliyor.

Logitech K480 klavye fiyatı
İki farklı renk seçeneği bulunan K480’in standı, yazarken akıllı telefonunuzu ve tabletinizi rahatça görebileceğiniz en doğru açıda tutuyor. Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, Amerika’da ve Avrupa’da 49.99 Euro tavsiye edilen satış fiyatı ile Eylül 2014’de satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir