Aksesuvarlar

3D baskı ile kişiye özel kol saatleri

Üç boyutlu baskının sağladığı sayısız olanaklara bir yenisi daha eklendi. 3D baskı ile oluşturulan ve hiçbiri diğerinin tam eşi olmayan Synchronos kol saatleri tamamen kullanıcıya özel bir yapıda.

Kol saatinin üretim süresi Synchronos firmasının müşteriye bir tarayıcı ulaştırması ile başlıyor. Müşteri saati takacağı kolunu bu cihaz ile tarıyor ve tarama bilgisi firmaya geri gönderiliyor.

Firma gelen bilgiye göre kol saatinin metal kayış kısmını 3D baskı ile üreterek saat ile birleştirilerek monte ediliyor ve kişiye özel saat müşteriye iletilmek üzere gönderiliyor.

Alpha model ismi ile anılan 3D baskı kişiye özel kol saatleri 10 metre derinliğe kadqar suya dayanıklı bir yapıda. Kullanıcılar paslanmaz çelik, alüminyum ve titanyum malzeme seçeneklerinden dilediği tercihi yapabiliyor.

Synchronos’un şu anda Kickstarter kampanyası aşamasında olan Alpha kol saatlerinin paslanmaz çelik malzemeden olan modeline 349 USD ön sipariş fiyatı ile sahip olmak mümkün. 3D baskı kişiye özel saatin sınırlı üretim titanyum malzemeden üretilen versiyonunun fiyatı ise 3.000 USD seviyesine kadar yükseliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir