Aksesuvarlar

Akıllı telefonlar için Tunçmatik Energy Card şarj cihazı

Tunçmatik Energy Card şarj cihazı

Kredi kartı boyutu ve inceliğindeki Tunçmatik Energy Card Powerbank ekstra kabloya gerek kalmadan akıllı telefonları şarj etme imkanı sunuyor.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri, cihazları sıklıkla şarj etme zorunluluğunun yanı sıra şarj cihazını taşımak da önemli bir sorun haline geldi. Tunçmatik’in bu ihtiyaçtan yola çıkarak geliştirdiği Tunçmatik Energy Card Powerbank her an taşınması kolay, cüzdana bile rahatlıkla girebilecek incelikte ve 50 gram ağırlığında özellikleriylei dikkat çekiyor.

Tunçmatik Energy Card, uzun ömürlü lityum-ion bataryası, rahatlıkla taşınabilir kredi kartı inceliğiyle her an iletişimde kalmanızı sağlıyor. 0.8A şarj kapasitesiyle akıllı telefonları entegre micro USB soketiyle ekstra kabloya ihtiyaç duymadan şarj ediyor. Cihaz, esnek USB soketi ve ergonomik yapısı sayesinde şarj sırasında sağladığı rahat kullanımıyla da öne çıkıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir