Aksesuvarlar

Nikon’dan yeni objektif NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S

Nikon NIKKOR Z 800mm objektifNikon, yeni objektifi NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S’yi duyurdu. Kuşlardan yaban hayatına, uçaklardan motor sporları ve kış sporlarına kadar hangi alanda çekim yaparsanız yapın, NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, sağlam ancak dikkat çekici derecede hafif yapısı sayesinde uzaktaki konuların dinamizmini heyecan verici bir netlikte yakınlaştırıyor.

Nikon’un yeni S-line objektifi ile kullanıcılar, düzensiz hareket eden konuları bile 800 mm’de daha önce görülmemiş bir akıcılıkla izleyebiliyor ve sabit elde çekim özelliği ile yaratıcılık olanaklarını genişletebiliyor.

Ayrıntıların Güzelliği Kadrajda
NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, olağanüstü çözünürlük gücü sayesinde avlanan kartallardan dalışa geçmiş uçaklara kadar yakalanması zor konuların en küçük ayrıntılarını bile ortaya çıkarıyor. İster durağan görüntü, isterse video çekiminde, görüntü kalitesi son derece keskin.

NIKKOR Z 800mm VR S objektifObjektif içi optik VR, çekimlerin sabit kalmasını sağlarken, objektif Z 9 ile birlikte kullanıldığında Senkro VR özelliği de 5,5 duraklamaya kadar telafi sağlıyor. AF performansının olağanüstü hızı, akıcı ve güvenilir bir çekim yapmayı sağlayan Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S sahip olduğu menzil ile 1.120 mm veya 1.600 mm’ye çıkarabilen Z serisi teleobjektif dönüştürücülerin kullanımını destekliyor.

Z serisi objektif yuvası ve bir Phase Fresnel (PF) merceğin sağladığı dengeli ve hafif tasarımı sayesinde, NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, güvenle tripoddan alınıp elde çekim yapabilme imkanı sunuyor. Bu aynasız objektif, F serisi objektif yuvalı muadilinden yaklaşık 2,3 kg daha hafif ve yüzde 16 daha kısa.

Ağırlık merkezi, fotoğraf makinesi gövdesine daha yakın olduğu için hareket ettirmeyi ve sorunsuz bir şekilde durmayı kolaylaştırıyor. Fotoğrafçılar kontrolleri özelleştirebiliyor ve gelişmiş hava sızdırmazlığı, hem objektifi hem de fotoğraf makinesini koruyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir