Fotoğraf Makineleri

Polaroid Socialmatic Camera

Polaroid’in, çekilen fotoğrafı kullanıcıya anında sunan fotoğraf makinelerine bir yenisi eklendi. Yeni Polaroid Socialmatic Camera Wi-Fi bağlantı sayesinde fotoğrafların kolayca paylaşılmasını sağlıyor.

Polaroid Socialmatic Camera

14 megapiksel çözünürlüklü Polaroid Socialmatic Camera fotoğraf makinesi 4.5 inç dokunmatik monitöre ve Android mobil işletim sistemine sahip. Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı seçenekleri sunan Polaroid Socialmatic Camera fotoğraf makinesi Zero Ink (ZINK) yazıcı özelliği sayesinde herhangi bir harici cihaza gerek duymadan dijital fotoğrafları anında baskı alma imkanı veriyor.

14 MP ana kameranın yanı sıra 2 megapiksellik bir selfie kameraya da sahip olan Polaroid Socialmatic Camera ile Wi-Fi ve Bluetooth aracılığıyla dijital fotoğrafları Facebook, Twitter, ve Instagram gibi sosyal ağlar üzerinden anında paylaşabiliyorsunuz.

Polaroid Socialmatic Camera fiyatı
Fotoğrafları bir dakikadan kısa bir süre içerisinde anında basan Yeni Polaroid Socialmatic Camera satış fiyatı 299 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir