Fotoğraf Makineleri

Polaroid Now ve Polaroid Go şipşak fotoğraf makineleri

Polaroid fotoğraf makineleriPolaroid’in uzun yıllara dayanan tecrübesiyle üretilen Polaroid Now ve Polaroid Go, gerçek anlamda anı deneyimi yaşatıyor. Hayattaki unutulmaz anların yakalanması için uzun yıllardır fotoğraf kameraları üreten Polaroid’in yeni şipşak fotoğraf makineleri Polaroid Now ve Go, nostaljik esintileri son teknoloji ile birlikte sunuyor.

Polaroid Now fotoğraf makinesiPolaroid Now – Modernite ve retronun ahenkli birleşimi
Şık retro tasarımıyla hem yeni aksesuar hem de yeni hobi edinmek için en iyi aday olan Polaroid Now, anıları ölümsüzleştirirken tarzıyla da kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettiriyor. Fotoğraflara nostalji katarak anıları güzelleştiren Polaroid Now, retro tasarımıyla dikkat çekiyor.

Otomatik odaklama sistemi ile Polaroid Now, iki lensli merceği sayesinde istenilen her yerde, flaşsız bile en iyi portre fotoğrafların ortaya çıkmasını sağlıyor. Yalnızca bir kamera değil yaşam aksesuarı olan ve fotoğrafçılığı zahmetsizleştiren Polaroid Now, çekilen fotoğrafların sonsuza dek saklanmasını sağlıyor. Polaroid’in yeni şipşak kamerası Polaroid Now, 70’lerin renkli dünyasını şimdinin teknolojisiyle buluştururken geçmişe olan özlemi gideriyor.

Polaroid Now fiyatı
Polaroid tecrübesi ve teknolojisiyle üretilen Color i-Type Film, Polaroid Now ile çekilen fotoğrafları Polaroid renginde hayata geçiriyor. Orijinal Polaroid boyutunda 15 dakika içinde hazır olan fotoğraflar, ikonik beyaz çerçeve ile ölümsüzleşiyor. Polaroid Now satış fiyatı: 138 Euro.

Polaroid Go fotoğraf makinesiPolaroid Go – Taşınabilirliğin ve yaratıcılığın retro birleşimi
Polaroid ailesinin en küçük üyesi Polaroid Go, kompakt tasarımı ve fonksiyonel boyutu ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Her yere kolayca taşınabilen Polaroid Go, yaratıcılığı konuşturmaya yardımcı oluyor.

Polaroid Go ile istenilen her yerde, her an güzel fotoğraflar çekilebiliyor. Giyilebilir ve taşınabilir bir teknolojik aksesuar olan Polaroid Go ile her yere gidilebiliyor, küçük küçük kareler ile anlar ve anılar film afişi tadında güzelleşiyor. Heyecan veren anıları daima biriktirebilmek için yaratılan Polaroid Go, retro tasarımıyla stilleri renklendirirken, şipşak fotoğrafların ayrıcalığını yaşatıyor.

Polaroid Go fiyatı
Polaroid Go ile fonksiyonellik üst seviyeye taşınırken kaliteden ödün verilmiyor. Polaroid Go, sevdiklerini şımartmak isteyen herkes için en uygun hediye alternatiflerinden biri… Polaroid Go Color Film Double Pack ile 15 dakikada oluşturabileceğiniz anılar klasik Polaroid film karelerinin daha küçük boyutunu sunuyor ve cebinizde taşıyabileceğiniz boyutuyla her yerde ilham almanızı sağlıyor. Polaroid Go satış fiyatı 128 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir