Fotoğraf Makineleri

Samsung NX Mini’nin Bebek Monitörü özelliği ile her an bebeğinizin yanındasınız

Şık görünümü ve göz alıcı kompakt tasarımı ile Samsung NX Mini’nin ses algılama özelliği sayesinde, anne ve babalar her an bebeklerinin yanında olabilecekler.

Samsung NX Mini Bebek Monitörü

Samsung NX Mini Bebek Monitörü özelliği
Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına sunulan Samsung NX Mini dijital fotoğraf makinesi yüksek kalitede fotoğraflar çekebilmesinin yanı sıra görüntü ve ses algılama özelliği ile ebeveynlerin bir numaralı tercihi olmaya aday. Samsung NX Mini Bebek Monitörü özelliği bebeğinizi gerçek zamanlı olarak görüntülemenize olanak sağlıyor.

Samsung NX mini

Bebek monitörü özelliğinden faydalanabilmek için fotoğraf makinenizi bebeğinizi görüntüleyebilecek pozisyona getirmeniz yeterli oluyor. NX Mini ortamda gürültü, ağlama sesi algıladığında aktif hale gelerek fotoğraf makineniz ile eşleştirdiğiniz akıllı telefonunuza bağlanıyor. Bu bağlantı sonucunda da telefonunuza indireceğiniz uygulama etkin hale geliyor ve eş zamanlı olarak sizi uyarıyor. İşte tam o anda saniye saniye bebeğinizi telefonunuzdan görüntüleyebiliyor, bebeğinizin size ihtiyacı olduğu her an yanında olabiliyorsunuz.

NX mini

Samsung NX Mini satış fiyatı
Beyaz, pembe, nane yeşili, kahverengi ve siyah olmak üzere 5 farklı renk seçeneğine sahip Samsung NX mini dijital fotoğraf makinesi 999 TL (9 mm lens) ve 1.149 TL (9-27 mm lens) tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ile tüketiciye sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir