Tasarım Ürünler

Archos VR gözlükler ile ekonomik fiyata sanal gerçeklik

Archos, rakip modellerin aksine ekonomik fiyatlı sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu. Archos VR sanal gözlük 30 USD fiyat etiketi ile rakiplerinin aksine oldukça ucuz bir fiyata sanal gerçeklik keyfi sunuyor.

Archos VR sanal gözlük

Alternatif sanal gerçeklik başlıklarının daha ekonomik olmalarının nedeni ekran olarak kullanıcının akıllı cep telefonunun monitörünü kullanıyor olmaları. Yani bu alternatif sanal gerçeklik başlıklarında temelde gücünü akıllı telefonunuzun işlemcisinden alan bir çerçeve satın almış oluyorsunuz.

Oculus Rift ve Sony’nin Project Morpheus gibi sanal gerçeklik başlıkları kendi dahili ekranlarına sahip olduklarından üretici firmaların donanımları üzerindeki kontrollerinin daha fazla olması sağlıyorlar. Ancak bu durum başlıkların daha pahalıya mâl olmasına neden oluyor ve Samsung, Google ve Carl Zeiss gibi firmaların daha ucuz alternatifler sunmalarına olanak tanıyor.

Akıllı telefonun ekranını monitör olarak kullanan Archos VR sanal gözlük 5 ile 6 inç büyüklüğünde Full HD ekranlarla ve dört çekirdek işlemcilerle optimum kullanım imkanı getiriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir