Tasarım Ürünler

Carl Zeiss’tan 99 Dolara sanal gerçeklik başlığı

İsmini genellikle lens ve optik alanında duyduğumuz Carl Zeiss, giyilebilir teknoloji sektörüne de adım attı ve Carl Zeiss VR One başlığını duyurdu. Carl Zeiss VR One sanal gerçeklik başlığı 4.7 ile 5.2 inç ekran büyüklüğüne sahip tüm akıllı cep telefonları ile kullanılabiliyor.

Carl Zeiss VR One başlıkCarl Zeiss VR One sanal başlık özellikleri
Carl Zeiss’ın sanal başlığı Oculus Rift modeline kıyasla daha çok Samsung Gear VR modeline benziyor. Bunun bir nedeni de Carl Zeiss sanal başlığın kendi ekranı ile değil beraberinde kullanılan akıllı cep telefonunun ekranını kullanıyor olması.

Carl Zeiss VR One sanal başlık Smasung’un Gear VR başlığına benzemekle beraber donamım olarak daha mütevazı. Önümüzdeki seneye kadar piyasaya çıkmasının beklenmediği Carl Zeiss VR One sanal başlığın satış fiyatının 99 USD olacağı belirtiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir