Fotoğraf Makineleri

Samsung NX mini fotoğraf makinesi

Dünyanın en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi iddiası ile gelen yeni Samsung NX mini’nin NFC ve Wi-Fi bağlantı desteği sayesinde, hızlı ve kolayca çekeceğiniz fotoğrafları sevdiklerinizle eş zamanlı paylaşabilirsiniz.

NX mini
Samsung NX mini özellikleri
Sadece 158 gr gövde ağırlığı ve son derece ince (22,5 mm) tasarımı ile NX Mini cebe veya çantaya kolayca sığabilecek kadar küçük olduğu gibi, fotoğraf kalitesinden de ödün vermiyor. 75,2 mm (3,0 inç) ve 180 derece döndürülebilir dokunmatik ekran ile kullanıcılar, kendi görüntülerini mükemmel şekilde kadraja yerleştirebiliyor.

Samsung NX mini
Göz kırparak fotoğraf çekin
Kendi fotoğrafınızı çekerken bir yandan etkileyici poz vermek, diğer yandan deklanşöre basmak zor olabilir, ancak NX Mini’nin yeni göz kırpma özelliği, istediğiniz zaman kusursuz fotoğrafı çekmenize yardımcı oluyor. Tek yapmanız gereken; çekim için hazırlık yapmak ve görüntüyü yakalamak için fotoğraf makinesine göz kırmak

Beyaz, nane yeşili, kahverengi ve siyah olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip NX mini dijital fotoğraf makinesi Türkiye’de Nisan ortasında satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir