Aksesuvarlar

Dünyanın ilk interaktif ekranlı akıllı basketbol pota sistemi

Akıllı basketbol potasıHuupe, dünyanın ilk interaktif ekranlı akıllı basketbol potasının ön siparişe açıldığını duyurdu. Şut takip sistemi, interaktif antrenman rehberleri, uzaktaki başka bir kullanıcı ile karşılıklı oyun oynayabilme ve yüksek çözünürlüklü pot arka çerçevesi ile bu tasarım basketbol meraklılarına hitap ediyor.

Yüksek çözünürlüklü ekranı ile basketbol oynarken televizyon seyretme (!) gibi ilginç imkânları da sunan Huupe akıllı basketbol potası ilk bakışta ilginç olduğu kadar komik ve gereksiz de görünebilir ancak tasarıma farklı açılardan yaklaşmak da mümkün olabilir. Örneğin bu potada arka planda sevdiğiniz diziyi takip ederken antrenman atışları yapabilirsiniz.

Aslında Huupe akıllı pota, tamamen açık hava koşullarına dayanıklı yüksek çözünürlüklü ekranlı pota çerçevesi, internet bağlantısı ve web kameranın yanı sıra entegre şut takip teknolojisi ile sunduğu çeşitli olanaklarla dikkat çeken bir ürün.

interaktif basketbol pota sistemiAkıllı telefon üzerinden bağlanıp uzaktan kumanda gibi kullanarak Huupe uygulamalarına erişen kullanıcılar oyun alanının farklı yerlerinden attıkları şutların istatistiklerini takip edebiliyorlar. Pota ekranı üzerinde farklı eğitim videoları izlemek, yüksek çözünürlüklü ekrandaki görüntü gözetiminde atış çalışmak ve diğer Huupe kullanıcıları ile uzaktan karşılıklı basketbol oynamak gibi farklı seçenekelr de mevcut.

Huupe interaktif akıllı basketbol potasının ön sipariş fiyatı ise oldukça yüksek: 4.000 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir