Aksesuvarlar

Lenovo Yoga hem fare hem uzaktan kumanda

Bilgisayar farelerinin yıllardır değişmeyen rolü Lenovo Yoga’nın hem fare hem uzaktan kumanda işlevli modeli ile gelişiyor.

Lenovo Yoga fare

Lenovo Yoga fare ve kumanda bir arada
Katlanabilir bir yapıya sahip olan Lenovo Yoga fare medya player, sunum yazılımları ve diğer uygulamalarda uzaktan kumanda görevi de görebiliyor. Dâhili şarj edilebilir pil ile çalışan Lenovo Yoga fare bir aya varan bir kullanım süresi sunuyor.

Lenovo Yoga hem fare hem uzaktan kumanda

Sadece 68 gram ağırlığında olan ergonomik tasarımlı Lenovo Yoga fare / uzaktan kumanda beraberinde gelen yazılım aracılığıyla kullanıcının dilediği özellikleri devreye sokmasını sağlıyor.

Lenovo Yoga fiyatı
Yoga 900 dizüstü bilgisayar ve yeni duyurulan Yoga 900Slaptop modelleri ile görsel uyum amacıyla turuncu, şampanya, platin gümüş ve siyah renk seçenekleri ile gelen Lenovo Yoga farenin satış fiyatı 69.99 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir