Aksesuvarlar

Akıllı telefonlar için görüntü sabitleyici cihaz

Sinema sektörü için profesyonel drone ve görüntü sabitleme çözümleri sunan Freefly akıllı telefonlar için ürettiği görüntü sabitleme cihazını tanıttı. Freefly Movi, profesyonel cihazlardan geri kalmayan görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde çarpıcı görüntülerin iPhone cep telefonları ile kolay ve hızlı şekilde çekilebilmesini sağlıyor.

Akıllı telefon sahipleri Freefly Movi sayesinde sarsıntısız ve titremesiz video görüntüleri son derece akıcı tarzda kaydedebiliyorlar. Ekran boyutu olarak 3.5 inç modellerden itibaren akıllı telefonları destekleyen Freefly Movi görüntü sabitleme cihazı Bluetooth LE kablosuz bağlantı ve ücretsiz iOS uygulaması eşliğinde kullanılıyor.

Freefly Movi, 3 eksenli görüntü sabitleme teknolojisi ve standart üçayak yuvası sayesinde son derece geniş kullanım seçenekleri sunuyor. Hızlı şarj edilebilen bir lityum-iyon pil ile çalışan cihaz 600 gram ağırlığa sahip.

Freefly Movi görüntü sabitleme cihazı üretici firmanın internet sitesinde 300 USD fiyatla satışa sunulmuş durumda. Cihaz perakende mağazalarında ise 2018 Mart tarihinden itibaren yerini alacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir