Telefon Uygulamaları

Yodiviki sesli içerik uygulaması

Birbirinden farklı sesli içeriklerin bulunduğu bir online platform olan ve akıllı telefon ve tabletlerden erişilen Yodiviki zengin ve eğlenceli içeriğinin yanı sıra kuralları değiştiren telif modeliyle de dikkat çekiyor.

Yodiviki uygulaması

Yodiviki uygulaması
Yodiviki, gitmeye vakit bulamadığınız kişisel gelişim seminerini arabada dinlemenize, hafta sonu müzeye gittiğinizde o müzeye özel hazırlanmış sesli rehberi yüklemenize, takip ettiğiniz köşe yazarlarını işe giderken yazarın sesinden dinlemenize, fakültede kaçırdığınız ders notlarına metroda kulak vermenize hatta uçakta giderken yeni öğrendiğiniz lisanın pratiğini yapmanıza imkan tanıyor.

Venüs X ve V telefonlar Yodiviki uygulaması yüklü olarak geliyor
Vestel tarafından Türk mühendislerle geliştirilen ve yerli malı ilk akıllı telefon olarak tanıtılan Venüs X ve Venüs V model  cep telefonları Yodiviki uygulaması yüklü şekilde piyasaya sunuldu. Vestel kullanıcılarına özel içeriklerin de yer alacağı projede Anne-Baba-Çocuk, İş Dünyası, Sivil Toplum, Kişisel Gelişim, Sağlıklı Yaşam, Edebiyat, Sanat, Mesleki Gelişim gibi ana kategoriler altında pek çok ilgi çekici işitsel eser yer alıyor.

Yodiviki uygulama fiyatları
Yodiviki sesli içerik platformundaki içerikleri 1 TL’den başlayan fiyatlarla cihazınıza indirmek mümkün. 20 dakikalık içeriklerin erişim bedeli 0,99 TL ile 3 TL arasında. Yodiviki uygulamasında Anne-Baba-Çocuk, İş Dünyası, Sivil Toplum, Kişisel Gelişim, Sağlıklı Yaşam, Sanat, Mesleki Gelişim gibi ana kategoriler altında pek çok ilgi çekici sesli eser yer alıyor. Uygulamanın Android versiyonu Google Playstore’da yerini aldı. iOS uygulaması da 2014 yılı sonunda çıkıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir