Telefon Uygulamaları

Family Network güvenlik uygulaması

Family Network uygulaması ev, iş yeri ve bireyler için 7 gün 24 saat güvenlik ve iletişim hizmeti sağlıyor. Family Network güvenlik uygulaması, özellikle büyük şehirlerde çocuklarının güvenliğiyle ilgili kaygı taşıyan ebeveynlerin, günlük hayatlarının akışını kesmeden çocuklarıyla ilgili acil durumlardan sürekli haberdar olmalarına olanak sağlıyor.

Family Network güvenlik uygulaması
Family Network güvenlik uygulaması ücretsiz özellikleri:

  • Ebeveynler, çocuklarının o anda nerede olduklarını harita üzerinde görebiliyor.
  • Ebeveynler, çocuklarının gün içerisinde bulundukları farklı yerleri, harita üzerinde numaralandırılmış olarak görebiliyor.
  • FN Mobil sayesinde, tüm aile bireyleri birbirleriyle aynı platform üzerinden mesajlaşabiliyor.
  • Mobil sistemde ev dışında bulunan bir çocuk olumsuz bir durumla karşılaştığında acil durum butonunu kullanarak sistem üzerinden tüm aileyi bilgilendirebiliyor.
  • Çocuklar için sağlanan yer belirleme hizmeti sayesinde çocuklar önceden belirlenen bir lokasyona ulaştıklarında ve buradan ayrıldıklarında, ebeveynler bilgilendirilebiliyor. Bu sayede ebeveynler çocuklarının gün içinde gidecekleri yerleri önceden belirleyip, onların buralara varışları ve ayrılışları konusunda gün içerinde otomatik olarak bilgi sahibi olabiliyor.

Family Network güvenlik uygulaması
Family Network’un mobil uygulaması FN Mobil, Apple Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir