Söylenti Dedikodu

HTC Hima akıllı telefon görüntüleri ve özellikleri

HTC’nin yeni modeli HTC Hima akıllı telefon ile ilgili görüntüler ve teknik özellik bilgileri sızdı.

HTC One M8 akıllı cep telefonu

HTC One M8

HTC One M8 cep telefonunun devamı niteliğindeki HTC Hima akıllı telefonun görüntüleri ve detayları Upleaks sitesinde yayınlandı. Yayınlanan görüntü ve söylentiler göre HTC Hima cep telefonunda Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM bellek, 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlükte bir ekran ve 20.7 megapiksellik arka kamera bulunuyor. HTC Hima’da ön kamera olarak 13 ya da 4 megapiksel çözünürlüklü UltraPixel kamera seçenekleri sayılıyor.

2,840mAh kapasiteli pile sahip olacağı söylenen HTC Hima akıllı cep telefonunun kullanıcı arayüzünün ise çoğu kişinin ve kaynağın Sense 6.0 olarak düşünse de Sense 7.0 versiyonunun tercih edileceği yönünde.

HTC’nin yeni modelini resmi olarak ne zaman tanıtacağı henüz belli olmamakla beraber CES 2015 Tüketici Elektroniği Fuarı ya da MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi etkinliklerinin cihazın tanıtımı için en uygun zamanlar olacağı ön görülüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir