Söylenti Dedikodu

Xiaomi Mi5 akıllı telefonun ilk fotoğrafları ortaya çıktı

Xiaomi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada önümüzdeki ay içerisinde yeni amiral gemisi akıllı telefonunu duyuracağını belirtmişti. Firma henüz yeni modelin detayları hakkında bilgi vermese de söylentiler Xiaomi’nin duyuracağı bu yeni akıllı telefonun Mi5 modeli olacağı yönünde.

Xiaomi Mi5 akıllı telefon

Son günlerde Xiaomi marka safir ekranlı bir telefon söylentileri dolaşıyordu ve peşinden Xiaomi Mi5 cep telefonuna iat olduğu iddia edilen fotoğraflar internette yayınlandı. Görüntüler resmi olarak onaylanmış olmamakla beraber fotoğraftaki Xiaomi akıllı telefonun söylentilerdeki modele benziyor olması dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi5 özellikleri
Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla Çinli Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi5 5.7 ya da 5.5 inç büyüklüğünde geniş bir QHD ekrana sahip olacak. Xiaomi Mi5 son derece ince çerçevesi ile dikkat çekiyor. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 805 ya da 810 tercih edilmesi beklenen Xiaomi Mi5’de 3GB RAM bellek, 20.7 megapiksel çözünürlüklü Sony Exmor RS kamera ve 64 / 32 GB dahil hafıza bulunacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir