Monitörler

LG UltraGeniş serisi kavisli yeni monitörler

LG’nin teknoloji temelli eğitim dünyasına kazandırdığı UltraGeniş serisi kavisli yeni monitörleri, özellikle eğitim süresi boyunca ekran önünde uzun zaman geçiren öğrenciler için bu süreyi benzersiz bir deneyime dönüştürüyor.

UltraGeniş monitörleri kullanan öğrenciler arasında yapılan araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70’i söz konusu monitörlerin verimliliklerini artırdığını, algılamalarını yükselttiğini ve birden çok işi aynı anda kolayca yapabilme avantajları nedeniyle ilk tercihleri olduğunu belirtiyor.

Profesyonellerin de tercihi
LG’nin kavisli 34 inç Quad HD çözünürlüğe sahip 3440×1440 çözünürlüklü UltraWide monitörü ekran yüzeyinin neredeyse tamamını kullanıyor. Monitör, yaratıcı profesyoneller için daha fazla resim ve video alanı veriyor. 21:9 Kavisli UltraWide birçok farklı çoklu görüntü ayarı seçeneği sunarken, borsacılar ve birçok veriyi aynı anda takip etmek isteyen tüm finansal profesyoneller için de üretkenliği artırıyor.

LG’nin yeni ultra geniş kavisli monitörleri, özellikle bilgisayar temelli eğitim alan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. 178 derece görüş açısı sunan kavisli ergonomisi, 21:9 ekran ölçüsü insan anatomisi için ideal algılama özelliği sağlıyor.

LG UltraGeniş kavisli monitörler, özellikle güzel sanatlar, grafik tasarım, animasyon, oyunlaştırma, kod yazımı, produksiyon, dijital içerik üretimi gibi alanlarda eğitim gören öğrenciler için ideal özellikler sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir