Monitörler

LG Libero monitörü ister duvara asılı ister masaüstünde kullanın

İster bölmeli alanlarda ister evinizde çalışıyor olun çalışma alanının darlığı her zaman için bir problemdir. Özellikle bölmeli ofis alanlarında bu sınırlama daha da sıkıcı hale gelebiliyor. Bilgisayar içeren çalışma ortamlarında ise en büyk alanı kaplayan birimlerden önde geleni monitördür. LG Libero bu probleme bir çözüm getirmeyi hedefliyor.

LG Libero monitör duvara veya bölmeli ofislerde separatöre kolaylıkla asılabilen tasarımı sayesinde çalışma alanında değerli bir alan kazandırmayı amaçlıyor. Normal olarak masaüstünde de kullanılabilen LG Libero monitör farklı ancak sade tasarımı ile ofislerde ya da evden çalışanlar için artık gittikçe azalan yaşam alanlarında yer almaya aday.

LG Libero monitörün pratik yönü, normal kullanımda ekranın üzerinde durduğu stand bölümünün duvara asılmak istendiğinde devreye girerek çift yönlü bir işlev görüyor olması. Böylece ekstra aksesuvarlar ile uğraşmaya gerek kalmadan mevcut tasarım üzerinden monitörü dilediğiniz gibi kullanma özgürlüğüne sahip oluyorsunuz.

Kullanıcının tercihine göre ekranı eğilerek rahat bir görüntü elde etme imkanı sunan LG Libero monitörün takıp çıkarılabilen dahilî web kamerası da ister duvarda ister masaüstünde normal kullanımda her zaman için cihazın üst kısmında monte edilebiliyor.

27 inç büyüklüğündeki LG Libero Monitör 500 USD satış fiyatı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir