Aksesuvarlar

Yüzüklerin Efendisi temalı mekanik Yüzük Tayfı klavye

Orta Dünya Yüzük Tayfının kaderi meraklıları tarafından kesinlikle beğeni ile karşılanacak olan bu klavyede kendisini yansıtıyor. Sınırlı sayıda üretilen bir ürün olarak tasarlanan Yüzük Tayfı Klavye Drop.com ve Middle Earth Enterprises’ın işbirliği sayesinde olağanüstü yapı kalitesi, özel bileşenler ve yepyeni kasa çizimleri sunuyor.

Yüzde 80’i TKL düzenine sahip olan Yüzük Tayfı klavye çarpıcı kırmızı alüminyum dış kasanın içine yerleştirilmiş ve Quenya dilini içeren titizlikle basılmış tuş başlıkları ile geliyor. Escape tuşu Sauron’un gözüyle, Enter tuşu Narsil kılıcının parçalarıyla, Function tuşu yüzüğün kendisiyle, boşluk çubuğunun üzerinde ise yüzüğün yazısı yazılı olarak tasarlanmış.

Ancak Yüzüklerin Efendisi temalı bu klavye her kesimden kullanıcı için tam uygun değil; tüm tuşların Quenyan alfabesini içerdiği göz önüne alındığında, ya çok iyi bir kas hafızasına sahip olmanız ya da Yüzüklerin Efendisi fanı olarak Quenya dili hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

87 tuşlu Yüzük Tayfı klavye aynı zamanda isteğe bağlı özel yapım tuş başlıkları ile birlikte geliyor ve böylece klavyenize gerçek 3D görünümlü tuşlar eklemenizi sağlıyor. Karanlıkta da kolay yazı yazılabilmesi için beyaz bir arka ışığa sahip olan klavye USB-C kablosu ve tuş başlığı değiştirici ile birlikte geliyor. Yüzüklerin Efendisi klavye setinin satış fiyatı 149 USD’den başlıyor ve sınırlı sayıda sadece 9 adet üretilmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir