Fotoğraf Makineleri

Sony α7R III Full Frame aynasız fotoğraf makinesi

Sony’nin yeni full frame α7R III değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi, çözünürlük ve hızın en üst düzey kombinasyonunu sunuyor.

Full Frame Sony α7R III fotoğraf makinesi 42.4 megapiksel yüksek çözünürlük ve saniyede 10 kare kesintisiz çekim ile hızlı ve hassas AF performansını tek bir kompakt gövdede bir araya getiriyor.

Yeni α7R III, saniyede 10 kareye kadarii etkileyici çekim hızlarına sahip yüksek çözünürlüklü bir 42.4 MPi arka aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörünü tam otomatik odaklama/otomatik pozlandırma (AF/AE) izleme özelliği ile bir araya getiriyor.

Aynı zamanda harika görüntü ve 4K6 video kalitesi, geniş 15-adımlı dinamik aralık, neredeyse tam bir adım bozulma önleyici yüksek hassasiyet ve daha fazlası da bu yeni dijital fotoğraf makinesinde buluşuyor.

İşleme hızını daha önceki α7R II modeline kıyasla yaklaşık 1,8 kat artıran güncellenmiş bir BIONZ X görüntü işleme motoruna da sahip olan Sony α7R III 100 – 32000 (fotoğraflarda ISO 50 – 102400’e kadar genişletilebilir) ISO aralığını ve düşük hassasiyet ayarlarında 15-adımlı dinamik aralığı da mümkün hale getiriyor.

Video profesyonelleri için yüksek kaliteli 4K video kayıt
Sony α7R III dijital fotoğraf makinesi full frame görüntü sensörünün tüm eni boyunca 4K (3840×2160 piksel) video kayıt imkanı sunuyor. Super 35mm formatında yapılan çekimlerde, fotoğraf makinesi, 5K bilgi toplamak ve bunları istisnai detay ve derinliğe sahip yüksek kaliteli 4K görüntüler üretebilmek amacıyla yüksek hızda örneklendirmek için, piksel gruplamasız tam piksel okumadan yararlanıyor.

Yeni Sony full frame fotoğraf makinesi, aynı zamanda odak noktalarını kaydırmanın hızlı ve etkili bir yolunu sağlayan çok seçicili bir joystickin yanı sıra fotoğraf veya video çekerken otomatik odaklamayı devreye almak için bir ‘AF AÇ’ butonu da sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir