Aksesuvarlar

Süpersonik saç kurutma makinesi

Dyson Süpersonik saç kurutma makinesi ile saçlarınızı kuruturken firmanın bugüne kadarki en küçük ve en hafif V9 motoru ve özel tasarımı sayesinde sadece üflenen havanın sesi duyuluyor.

Süpersonik saç kurutma makinesi

Geliştirilme aşaması dört sene süren ve projeye 71 milyon dolar harcandığı ifade edilen Dyson süpersonik saç kurutma makinesi için 600 prototip üzerinde 103 mühendis çalışmış.

Normal modellerin sıcak hava ile saçı yıpratması sorununu çözdüğü iddiası ile gelen süpersonik saç kurutma makinesi dakikada 110.000 devir ile hava üflüyor. Sessiz çalışmasıyla dikkat çeken süpersonik saç kurutucunun fan yapısındaki “hava çoğaltma” teknolojisi saniyede 13 litre havayı emip saniyede 41 litre hava üfleme yeteneğine sahip.

Süpersonik saç kurutma cihazında kullanılan boncuk yapılı elektronik dirençler üflenen havanın sıcaklığını saniyede 20 kez ölçerek bu bilgiyi cihazın mikroişlemcisine göndererek sıcaklığı ayarlıyor.

Dyson süpersonik saç kurutma makinesi

Cihazın bu kadar özellik, teknoloji ve yatırım sonucu ortaya çıkması fiyatının ekonomik olmayacağının da bir işareti. Süpersonik saç kurutma makinesinin fiyatı 435 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir