Aksesuvarlar

iPhone cep telefonları için çift hoparlörlü şarj kılıfı

Akıllı telefonlar için tasarlanmış çok sayıda harici hoparlör ve çeşitli şarj kılıf modelleri mevcut. Peri Duo’nun çift hoparlör ve şarj özelliğini bir araya getirdiği kılıf ile müzik dinlerken aynı zamanda telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Çift hoparlörlü şarj kılıfıHoparlör ve şarj özelliği bir arada
iPhone 6, 6s, 6 Plus ve 6s Plus cep telefonları için tasarlanmış olan Peri Duo telefon kılıfının arka yüzünde iki adet hoparlör bulunuyor. Peri Duo hoparlörlü kılıfın 3.000 mAh kapasiteli bataryası kullanıcılara cep telefonları ile müzik dinler veya film izlerken aynı anda cihazlarını şarj etme imkanı sunuyor.

Peri Duo kılıfın çift hoparlör özelliğini kullanmak için cep telefonunuzu kılıfın içine yerleştirmeniz yeterli. Bluetooth veya Wi-Fi kablosuz bağlantı aracılığıyla hoparlörleri telefondan ayı kullanmak da olanaklı.

iPhone cep telefonları için çift hoparlörlü şarj kılıfı64 hoparlör bir arada kullanılabiliyor
Peri Duo hoparlörlü cep telefonu kılıfının ilginç bir özelliği de grup olarak da kullanılabilmesi. Yani dilerseniz Quick Link özelliğini kullanarak birden fazla Peri Duo hoparlörü (maksimum 64) aynı anda kullanabiliyorsunuz. Böylece birkaç arkadaş bir araya gelerek Peri Duo hoparlör setlerinizin gücünü birleştirip çok daha yüksek bir seviyesi elde etmek mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir