Fotoğraf Makineleri

Leica SL Full Frame fotoğraf makinesi

Leica fotoğraf makineleri daha çok profesyonel ve ciddi seviyede fotoğrafçılara hitap eden ve pek de ucuz olmayan modellerdir. Firmanın yeni Full Frame Leica SL aynasız fotoğraf makinesi 24 megapiksel çözünürlüğe, 4K video kayıt fonksiyonuna ve çift SD hafıza kart desteğine sahip.

Leica SL Full Frame fotoğraf makinesiLeica SL Full Frame fotoğraf makinesi
Aynasız fotoğraf makineleri kategorisindeki Leica SL’de 4.4 megapiksel bir EVF elektronik vizörün yanı sıra saniyede 11 kare peş peşe çeki modu bulunuyor. Leica SL’nin Eyeres vizörü çekimi yapmadan önce sonuçtaki görüntünün nasıl olacağına dair kullanıcıya bir fikir veriyor. Böylece elde edeceğiniz fotoğraf üzerinde çekim sonrası yerine önceden daha fazla kontrole sahip oluyorsunuz.

Leica SL fotoğraf makinesi

Leica SL fotoğraf makinesinin alüminyum malzemeden üretilmiş gövdesi su ve toza karşı korumalı. Leica’nın yeni L Serisi objektifleriyle uyumlu olan Leica SL aynasız Full Frame dijital fotoğraf makinesi 24-90 mm Vario-Elmarit-SL objektife sahip. Bu objektif geniş açıca f/2.8 ve telefotoda da f/4 diyafram açıklı değerleri ile Full Frame aynasız kategorisinde en hızlı zum lens olma özelliği taşıyor.

Full Frame Leica SL fotoğraf makinesiLeica SL fiyatı
Leica SL fotoğraf makinesi 16 Kasım tarihinden itibaren 7,450 USD fiyatla satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir