Dizüstü Bilgisayarlar

Razer üç ekranlı laptop

Razer’ın yeni çok ekranlı laptopu otomatik mekanizması ile üç ekran halinde açılarak geniş bir monitör keyfi sunuyor. RAZER Project Valerie dünyanın ilk çok ekranlı laptopu olma özelliği taşıyor.

Üç ekranlı laptop
Project Valerie laptop17.3 inç büyüklüğünde 4K IGZO ekranı ile NVIDIA G-SYNC teknolojisi sunuyor. CES 2017 Teknoloji Fuarı’nda sergilenmekte olan RAZER Project Valerie üç ekranlı laptop üç adet 17 inç ekranı ile oyunseverlere harika bir görüş alanı sağlıyor. Oyun meraklıları RAZER üç erkanlı laptop ile 180 görüş açısına sahip olabiliyorlar. Laptop geniş görüş alanı sağlaması sayesinde sadece oyunseverlere değil grafik tasarımcılara ve Photoshp kullanıcılarına da hitap ediyor.

Şu an için konsept bir laptop olarak geliştirilmiş olan RAZER üç ekranlı dizüstü bilgisayar 8 GB video RAM destekli NVIDIA GeForce GTX 1080 grafik kartına ve 32 gigabyte RAM belleğe sahip.

RAZER Project Valerie laptopun üç adet 17 inç büyüklüğünde ekrana sahip olduğu göz önüne alınırsa kullanım esnasında sadece cihazın bataryasına güvenemeyeceğiniz ve sürekli elektrik bağlantısı ile kullanmak zorunda kalacağınız söylenebilir.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir