Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire E 11 dizüstü bilgisayar

Soğuk ve sessiz çalışma için FlowCurve ve fansız tasarıma sahip yeni 11.6 inç dizüstü bilgisayarı Acer Aspire E 11 tüm mobil bilgi-eğlence ihtiyaçlarını karşılayacak bir teknoloji arayan gençler için ideal.

Acer Aspire E 11

Fansız teknolojisi ve soğuk çalışan işlemcisiyle tasarlanan Acer Aspire E 11 dizüstü bilgisayar 21,2 mm kalınlığında ve 1,29 kg ağırlığında. Yanınızda her yere götürebilmeniz için bir çantaya kolayca sığabilen Acer Aspire E 11 dizüstü bilgisayarın 1 TB’a kadar sabit sürücüsü tüm film, müzik ve fotoğraflarınızı saklamak için fazlasıyla depolama alanı sağlıyor.

Aspire E 11

Acer Aspire E 11 özellikleri
Intel Pentium dört çekirdek ve Intel Celeron merkezi işlemci seçenekleri iel gelen Acer Aspire E 11 dizüstü bilgisayarlarda çoklu uygulamaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olan 8 GB’a kadar belleğe ek olarak 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip HD ekran, tam boy klavye, geniş ve hassas Touchpad, iki optimize hoparlör, USB 3.0 ve HDMI ile SD kart yuvası bulunuyor.

Aspire E 11 fiyatı
Acer Aspire E 11 dizüstü bilgisayar Türkiye’de gri ve pembe renk seçenekleri ile 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir