Aksesuvarlar

LG uçan hoparlör

LG’nin adeta büyülü bir şekilde havada asılı duran taşınabilir hoparlörü CES 2017 Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Havada asılı duran fütüristik taşınabilir hoparlör LG PJ9 kablosuz hoparlör, beraberindeki Levitation Station’ın üzerinde havada asılı duran tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

LG uçan hoparlör

Havada asılı duran LG PJ9 kablosuz hoparlör
Çarpıcı görünümüne ek olarak, ev veya dış mekan fark etmeksizin müzik, podcast ve diğer tüm ses içeriklerini sorunsuz bir şekilde oynatma olanağı da sunuyor. LG PJ9, sahip olduğu büyülü görüntüsünü Levitation Station’ın içinde bulunan güçlü elektromıknatısları kullanarak sağlıyor. Bu sayede herhangi bir yüzeye temas etmeden ya da kabloya ihtiyaç duymadan müzik ve sesleri oynatabiliyor.

LG havada asılı kablosuz hoparlör

LG PJ9 uçan hoparlör özellikleri
Çekirdek kısımda ise Levitation Station içine gömülü, türbin bıçağından esinlenilen tasarıma sahip olan 360 derecelik çok yönlü hoparlör, aynı zamanda bir subwoofer’ın derin bas etkisini kullanıcılara sunuyor. LG PJ9, aynı zamanda orta aralıktaki ses tonlarını ve keskin tizleri kaliteli bir şekilde duyurmak için Dual Passive Radiator teknolojisine sahip.

Kablosuz şarj özelliği
LG PJ9’un 10 saate kadar kullanım sunan bataryası azaldığında ise havada asılı duran akıllı ve taşınabilir hoparlörü, otomatik olarak Levitation Station’a iniyor ve kablosuz olarak şarj olmaya başlıyor. LG PJ9 bu işlemi gerçekleşirken müziği kesintiye uğratmıyor ve kullanıcının herhangi bir müdahalesine gerek duymuyor. LG PJ9, IPX7 uyumluluğu sayesinde açık hava kullanımlarında olumsuz hava koşullarından etkilenmiyor. Multipoint teknolojisi ise daha fazla rahatlık ve çok yönlülük sağlamak için LG PJ9’un eşzamanlı olarak iki Bluetooth cihazına birden bağlanabilmesini sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir