Dizüstü Bilgisayarlar

HP EliteBook Folio 1020 notebook

HP EliteBook Folio 1020İş dünyası kullanıcılarına yönelik olan Windows 8.1 işletim sistemli HP EliteBook Folio 1020 notebook hafif ve ince gövdesini yanı sıra askeri standartları destekleyen özellikleriyle öne çıkıyor.

HP EliteBook Folio 1020 notebook’un magnezyum-lityum ve karbon fiber karışımı malzemeden tasarlanmış hafif gövdesindeki birbirinden bağımsız tuş yapısındaki klavyesi iş seyahatlerinde çok sayıdaki belge ile boğuşmak zorunda olan iş dünyası kullanıcılarının yardımcısı.

12.5 inç Quad HD ekrana ve 720p kalitesinde webcam’e sahip olan HP EliteBook Folio 1020 notebook bilgisayarın HP Gürültü Azaltma Yazılımı önemli video görüşmelerinde ortamdaki rahatsız edici çevre seslerini düşürüyor. HP EliteBook Folio 1020 önümüzdeki sene ocak ayından itibaren kullanıcıların beğenisine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir