Tabletler

reMarkable kağıt tablet

Günlük hayatta kağıdın yerini almaya aday reMarkable kağıt tablet not alma, çizim ve benzeri tüm işlemleri dijital bir ortamda yapma imkanı sunuyor. Piyasada benzer özelliklerde ürünler olmasına rağmen reMarkable kağıt tablet hem e-okuyucu ve hem de e-yazıcı yetenekleriyle benzer modellerden ayrılıyor.

Kağıt tablet
10.3 inç büyüklüğünde ekrana sahip reMarkable kağıt tablet görüntüleme işlemlerini cam elemanlarda ayrı olarak gerçekleştiriyor. Böylece sıradan tabletlerde karşılaşılan parlama ve yansıma gibi sıkıntıların önüne geçişiyor. ReMarkable lağıt tabletin kapasitif dokunmatik ekranı 55 ms gecikme hızı ile kategorisindeki modellere göre hassas bir tepki vererek akıcı bir çizim imkanı veriyor.

Pilsiz çalışan stylus kalemin 2.048 baskı seviyesine duyarlı ucu sayesinde hassas çizim sağlayan reMarkable kağıt tablet PDF ve EPUB formatlarını yanısıra diğer çeşitli dosya standartlarını da destekleyecek.

Ön siparişleri almaya başlanan reMarkable kağıt tabletin 379 USD satış fiyatı tabletin yanında stylus kalem, kılıf ve gönderi ücretini içeriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir