Tabletler

Acer Iconia W4 tablet bilgisayar

Acer Iconia W4 tablet

Tek elde tutulabilecek kadar kompakt olmasına rağmen konforlu bir görüntüleme için yeterince büyük olan Iconia W4 tablet mobil verimliliği ve medya tüketimini ileri bir seviyeye taşıyor.

IPS teknolojili bir ekrana sahip olan Acer Iconia W4 tablet paylaşım için ideal olan 170 dereceye kadar çeşitli görüntüleme açılarından tutarlı imajlar, renkler ve parlaklık sağlıyor. Iconia W4 1280×800 piksel çözünürlüklü 16:10 orana, 2 MP 1080P ön kameraya ve harika fotoğraflar ve videolar için 60 FPS /30 FPS’de 720p/1080p destekleyen otomatik odaklı 5MP bir arka kameraya sahip.

4. Nesil Intel Atom 1.8 GHz işlemci ile kullanıcılar daha akıcı video oynatabilir, oyun oynayabilir ve internette gezinmenin keyfini çıkarabilirler. Windows 8.1 InstantGo gibi ekran kapalıyken bile internet bağlantısını koruyan ve verileri ve uygulamaları yenilenmiş ve güncel tutarak tabletin her an hazır olmasını sağlayan birkaç yeni ve sezgisel özellik barındırmakta. Iconia W4 Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 ile birlikte gelir, böylece kullanıcılar Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dokümanlarını her yerde oluşturabilir, düzenleyebilir ve opsiyonel bir tam boy klavye hareket halindeyken daha verimli bir yazı yazma deneyimi sağlar.

Acer Iconia W4 Ocak sonundan itibaren 299 Euro başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir