Tabletler

Panasonic Toughpad FZ-M1 dünyanın ilk fansız çalışan tableti

Panasonic Toughpad FZ-M1 tablet

CES 2014 Fuarı – Panasonic, dünyanın ilk fansız çalışan, 7 inç ekran boyutu ve Windows 8.1 Pro işletim sistemine sahip, 4. nesil Intel Core i5 vPro işlemcili, tamamen dayanıklı tabletini Las Vegas’ta düzenlenen CES elektronik fuarında tüm dünyaya tanıttı.

Dünyanın ilk Intel Core i5 işlemcili, tamamen dayanıklı, fansız çalışan 7 inç tableti
Toughpad FZ-M1’in fansız çalışma özelliği, 4. nesil Intel Core i5-4302Y vPro işlemcili ilk tablet olmasına dayanıyor. Çok güçlü olan bu işlemci, Intel Core i5 CPU ailesinin bir üyesi olmanın yanında yalnızca 4,5 watt miktarında, olağanüstü düşük seviyede güç tüketiyor ve 15 watt’lık sıradan işlemcilerle karşılaştırıldığında ısı üretimini en düşük seviyede tutuyor. Toughpad FZ-M1, 4GB RAM (opsiyonel 8GB) ve 128 SSD (opsiyonel 256 GB) özellikleri ile piyasaya sunulacak.

Panasonic Toughpad tablet

Yalnızca 540 gram ağırlığa ve 18 mm kalınlığa sahip yeni Toughpad FZ-M1 tablet toz ve suya karşı uluslararası IP65 direnç standartlarını karşılıyor ve -10 ila +50 derece arasındaki sıcaklık koşullarında verimli bir şekilde çalışabiliyor. Ortam ışığı sensörü gibi dahili pil ömrü tasarruf teknolojilerine sahip olan Toughpad FZ-M1, 2 saat süreli şarj edilen değiştirilebilir pili ile 8 saat boyunca çalışabiliyor.

Panasonic FZ-M1, canlı video görüşmesi ya da sahada fotoğraf çekme ihtiyacı bulunan kullanıcılar için 2 megapiksel ön kamera, stereo mikrofon ve 5 megapiksel arka kamera özellikleriyle donatıldı. Opsiyonel olarak 8 megapiksel arka kamera özelliği de bulunuyor.

Toughpad FZ-M1 Şubat 2014’ten itibaren 2099 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir